Stabil båtbryggaSMP AB båtbryggor har många fördelar. Högt eller lågt vattenstånd spelar ingen roll. Och när hösten kommer med storm och is så lyfter du lätt upp bryggan på land!

D600 är praktisk i sjön. Den väl tilltagna gångbredden gör bryggan funktionel och säker. Även för handikappade!

Bryggan levereras i lätta och smidiga sektioner. Dessa sjösätts var för sig och kopplas därefter samman till större bryggsystem. Sektionerna fogas ihop med hjälp av unika gummikopplingar som gör att bryggan rör sig elastisk och ljudlöst.

D600 är byggd för att hålla i många år. Bryggans ramkonstruktion är förstärkt med kraftiga hörnbeslag. Alla beslag och spikar är varmgalvaniserade för att stå emot rost. Det norrländska virket är tryckimpregnerat. Alla träkanter är rundhyvlade och dessutom är virket fingerskarvat.

OSÄNKBARA PONTONER!

Pontonerna är tillverkade av stark och seg polyeten. De är okänsliga för såval solens UV-strålar som för syror och oljor. Pontonerna är fyllda med formgjuten cellplast och därför osänkbara.
LJUDLÖSA BRYGGSKARVAR!

Bryggsektionerna fogas ihop med hjälp av patenterade gummikopplingar med en kärna av stål, garanterat hög hållfasthet. De unika beslagen tillåter rörelser åt alla håll och helt ljudlösa! Hopmonteringen är dessutom mycket enkel.


DATA:

Flytbrygga D606
Längd 600 cm
Bredd 220 cm
Vikt 600 kg
Flytkraft 1680 kg
Flythöjd 46 c
SMP ABs Bryggor har många användningsområden

Kombinationsmöjligtheterna är många med SMP Ab-bryggans patenterade kopplingssystem. Du kan även bygga bryggan i vinklar. Naturligtvis kan D600 förses med bommar, standardbojar och landgång.

Tillbehören monterar du enkelt när bryggan ligger i sjön. D600 är lätt att kombinera med andra SMP AB-bryggor.