Ekonomibrygga D400DATA:

  • Brygga D404
  • med 4 pontoner
  • Mått 220 x 475 cm
  • Vikt 250 kg
  • Flytkraft 1120 kg


Bryggan med många fördelar. Perfekt för stugan, torpet eller den egna lilla badviken. Oberoende av vattenstånd ligger den alltid på samma nivå från vattenytan. Lämplig som startramp för vattenskidor, surfing och båtturer. Eller ett skönt ställe att bara ligga och sola på.

Bryggan är enkelatt hantera genom sin uppbyggnad i färdiga sektioner. Den är förberedd för linförankring men kan enkelt förses med beslag för rörförankring. Vintertid är den lätt att lägga upp.

Materialet i bryggan består helt av tryckimpregnerat, norrländskt virke. Allt trä är hyvlat med rundade kanter för att göra den både barn- och badvänligt. Alla spikar, skruvar och beslag är varmgalvaniserade mot rostangrepp. Beslagen är dessutom monterade redan från fabriken.


Stryktåliga och osänkbara pontoner Beslag Bryggstege
Pontonerna tillverkas av slagseg polyeten med lock i samma material. Det är okänsligt för såväl solens UV-strålar som för syror och oljor. Pontonen är fylld med ett cellplastblock, vilket gör hela pontonkonstruktionen osänkbar. Bryggorna levereras med beslag i alla fyra hörnen. Beslagen kan användas vid för-ankring och för sammanfogning av flera bryggor i rad. Därigenom kan man komma långt ut eller kanske bygga en liten ”hamn” för lätta båtar. Ett praktiskt tillbehör som gör bryggan lättåtkomlig. Den är enkel att montera, antingen på gaveln eller långsidan. Den är tillverkad av kraftiga varmförzinkade rör. Fotstegen är av tryckimpregnerat halkskyddat virke. Övriga tillbehör: Handikappräcken, förankringsbeslag, förankringstyngder, avbärarlist, båtringar och extra pontoner.

DATA:

Landgång D400
Mått 120 x 475 cm
Vikt 110 kg
Landgång D401
med ponton
Mått 120 x 475 cm
Vikt 120 kg
Flytkraft 280 kg
Landgång D402
med 2 pontoner
Mått 120 x 475 cm
Vikt 130 kg
Flytkraft 560 kg